Jeannette

Mijn naam is Jeannette van Oevelen, met trots en passie, oprichtster en eigenaresse van Imagine Kindercoach.  Als kindercoach is het mijn missie om kinderen weer kind te laten zijn. Voor mij en mijn praktijk zijn een aantal kernwaardes belangrijk namelijk:

 

integriteit, vertrouwen, eerlijkheid, plezier, humor en betrokkenheid

 

 

Het in vakjes plaatsen van kinderen roept bij mij regelmatig weerstand op. Wat voor probleem er ook speelt, kinderen zijn puur. Door ze op de juiste manier te begeleiden ontdekken ze al het mooie wat in hen zelf ligt. Op alle fronten blijf ik mezelf uitdagen om meer te leren en te ervaren waardoor ik zelf kan groeien en steeds weer andere facetten van mezelf en mijn medemens ontdek. Hierdoor ben ik in staat om anderen te begeleiden in het ontdekken van hun echtheid, kwaliteiten en waarden.

 

Een kind is niet het vakje waarin hij is geplaatst maar is zijn unieke zelf met zijn eigen behoeftes maar vooral zijn eigen waarden. Jarenlang is “afwijkend” gedrag van kinderen geanalyseerd. De kenmerken van het probleem zijn geconstateerd, omschreven en bestempeld. Kinderen worden vaak op hun stempel(s) benaderd en behandeld. Voor mij is ieder kind uniek. Ik vind het van groot belang dat ik ze dan ook op een unieke manier begeleidt.

 

Begeleiding op maat voor jouw unieke kind.

Contact>>