De sleutel

Daar sta je dan met je handen in je haar, je hebt alles geprobeerd en weet niet meer wat te doen. De problemen stapelen zich op en kunnen het gezinsleven dermate verstoren dat het je steeds meer energie gaat kosten in plaats van dat het je iets oplevert. Je hebt meer strijd, je kind heeft onverklaarbaar gedrag, slaapt slecht, is op een negatieve manier aanwezig, angstig,  teruggetrokken en/of heel verdrietig.

 

Dit zijn maar een paar voorbeelden van de vele problemen waar je als ouder mee te maken kan hebben. Soms lopen de dingen even niet zo lekker en is het avontuur van ouderschap een hele uitdaging.

Als ouder is het normaal dat je het soms even niet meer weet. Hoe los je de situatie op of hoe kan je het er beste mee omgaan? Je hebt immers alles al geprobeerd en hebt besloten om naar iemand opzoek te gaan die met een frisse blik meekijkt naar jullie situatie. Hiermee heb je de eerste stap al gezet.

Als kindercoach kan ik het lopende proces een ommekeer geven door objectief naar de situatie en de behoefte van je kind te kijken.sleutel Ieder kind is uniek, iedere ouder is uniek en ieder gezin is uniek. En dit vraagt een unieke begeleiding. Geen standaard oplossingen maar een op maat geschreven traject. Als Kindercoach kan ik de sleutel zijn tussen je kind en jou, eventuele andere gezinsleden, school en overige zaken binnen de omgeving van het kind.Welke sleutel past bij jouw situatie? Welke kan ik je aanreiken? De sleutel naar kind zijn? De   sleutel naar weerbaarheid? Of de sleutel naar ………….? Hoe dan ook ik beloof je, we gaan hem vinden!

 

Contact>>